Credeati ca golful e practicat doar de oamenii bogati? Cativa sateni din Tulucesti au REINVENTAT regulile jocului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 15:55

Sa mai spuna cineva ca golful este un sport doar pentru cei cu portofelele doldora de bani! Sase prieteni, trecuti bine de prima tinerete, joaca golf ori de cate ori le cere inima

Si, sa nu credeti ca sunt milionari sau ca au propriul lor teren! Dar, mai bine, urmariti materialul urmator! Vedeti cum se joaca golf la cel mai mare nivel. Daca nu-l recunoasteti pe jucator, va dam un indiciu: e numarul unu, in domeniu. Da, ati ghicit! Este Tiger Woods, cel mai mare jucator de golf al tuturor timpurilor. Sa stiti, insa, ca pentru acest sport nu aveti neaparat nevoie de un gazon ca in palma, de spectatori, sau de echipamente scumpe.

Romanul e bun la toate si are o imaginatie bogata. Vi-i prezentam pe cei sase care au revolutionat golful.

Voinicii nostri se cunosc de o viata. Au trecut prin multe, insa, si-au pastrat spiritul tanar. Sunt pusi pe sotii si dornici de distractie. Probabil au vazut la televizor ca oamenii cu stare joaca golf, asa ca s-au gandit sa le urmeze exemplul. Orice joc incepe cu un pahar de tarie, pentru ca jucatorul sa prinda forta si curaj.

Nu au bani ca sa-si cumpere echipamente, dar, inventeaza.

Iar asta nu e tot. Terenul lor de golf e pe miriste, in apropierea caii ferate, ca sa-i vada tot poporul cum dau cu matura in cutia rosie. Acum ca au teren si minge, jucatorii pregatesc gaurile in care vor inscrie. E greu si cu golful asta traditional. Fara efort fizic si uneltele potrivite, nu prea ai cum sa sapi gauri in pamantul destul de tare.

Una peste alta, totul merge conform planului. Trebuie sa stiti, insa, ca regulile golfului de la Tulucesti sunt altele decat cele cunoscute in toata lumea. Pe teren se remarca Nea Mimi. Are statura potrivita si energia unui adolescent. Doua ore au alergat jucatorii nostri cutia rosie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO126113##

 

 

Taguri: