Nutu Camataru ar face orice ca sa fie in LIBERTATE. Le-a promis judecatorilor ca se va schimba!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Nutu Camataru vrea in libertate. S-a prezentat, astazi , in fata judecatorilor, sigur pe el si intr-o stare mult mai buna, ba chiar a promis ca se va schimba.

Va fi, din nou, pe cai mari sau ziua eliberarii e departe? Cert este ca Nutu Camataru, pe numele sau adevarat, Ion Balint, a intrat astazi in sala de judecata mult mai increzator decat de obicei. Imbracat lejer si cu o expresie oarecum linistita, camatarul le-a promis magistratilor ca se face baiat cuminte. Ca de aici incolo nu va mai deschide gura nici de bine dar mai ales de rau.

Dar, care sa fie oare motivul pentru care Nutu promite ca isi schimba naravul? Dragostea focoasei brazilience sa il fi imblanzit pe temutul interlop? Ca de fiecare data in ultimele luni, Nutu n-a fost nici astazi singur. La Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a fost alaturi femeia mult iubita venita, intr-un suflet, sa-l sustina.

Cel mai probabil maine judecatorii ii vor da lui Nutu o veste buna sau rea.

Interlopul va afla daca va mai ramane dupa gratii la Jilava, aoclo unde este inchis pentru talharie sau se va duce acasa sa isi traiasca fericirea alaturi de jumatatea sa.

##VIDEO126216##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii