Gestul SOCANT la care a recurs un tata de teama sa nu piarda custodia copiilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:59

Charles Amon Mihayo, un barbat in varsta de 36 de ani, ducea o lupta apriga in tribunal cu fosta sotie pentru a obtine custodia celor doi copii.

Cei doi fosti soti isi disputau custodia celor doi copii, doua fetite cu varstele de trei, respectiv patru ani. In timp ce minorele se aflau in custodia tatalui, barbatul si-a ucis fetitele sufocandu-le cu perna. Aflase ca fosta sotie isi gasise un nou partener, iar gelozia, dar si gandul ca tribunal ar putea sa-i incredinteze permanent copiii fostei sotii, i-au luat mintile.

Dupa ce a jucat "De-a v-ati ascunselea" cu fetele si le-a filmat dansand in costume de balerina, barbatul le-a sufocat pana la moarte cu perna.

S-a predat apoi politistilor motivandu-si gestul cutremurator:" Mi-a trecut prin minte ca ar suferi la fel de mult ca si mine daca nu si-ar mai putea vedea tatal. Acum cel putin nu mai sufera". Anchetatorii au dezvaluit ca ucigasul cautase pe Google inainte de crima "cum sa-mi ucid fost nevasta".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.