Oana Roman, PARASITA de sot? Vedeta a facut declaratii cu LACRIMI in ochi la WOWbiz

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna, Oana Roman s-a despartit de sotul sau, Marius. Acum, vedeta de televiziune isi creste singura fetita.

Aseara, la Wowbiz, Oana a venit sa povesteasca prin ce clipe grele trece. Chiar s-a stins de tot iubirea dintre ei?!

E greu sa traiesc fara el langa mine. Eu am uitat sa traiesc fara el! Pentru ca am stat zi de zi impreuna, in tot acest timp ”. Cu lacrimi in ochi, Oana Roman a recunoscut ca sotul, si totodata tatal fetitei sale, Maria Isabela, a parasit-o.

Chiar daca cei doi doi soti n-au dat nimic de banuit in ultima vreme, se pare ca despartirea a fost...pregatita in ultima luna: „ Nu e sfarsitul lumii! Este, repet, cea mai buna decizie pe care am luat-o in aceasta pentru familia noastra ”.

Cum poate fi cea mai buna decizie, cand proaspata mamica recunoaste ca trece prin clipe dureroase? De-acum inainte va fi nevoita sa fie si mama, si tata pentru fetita sa.

Si-a facut singurul bagajul, singur, pentru ca mie mi-a fost greu sa-l fac.(…) Faptul ca eu am nascut si am avut probleme de sanatate a presupus ca eu sa nu muncesc, in toata aceasta perioada, pentru ca era imposibil. Iar el dac-ar fi muncit, n-ar fi putut sta langa mine. Si evident, la un moment dat, au aparut probleme de ordin financiar ”.

##VIDEO126278##

Asa ca Marius a luat drumul strainatatii, pentru a-si intretine familia: „ Practic, el nu ne-a parasit! Nu ne-am despartit, nu ne-a parasit.

El a plecat sa lucreze in strainatate, pentru ca are acolo o ruda cu un busniess ”. Oana spune ca Marius va superviza afacerile rudei sale din strainatate. N-a dezvaluit tara in care se afla acum sotul sau, ci doar continentul: Europa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar daca-i este greu, Oanei Roman ii ramane alinarea fetitei sale, care creste...pe

zi ce trece si-i insenineaza viata. Cu Marius va tine legatura prin telefon si prin retelele de socializare pana de sarbatori, cand se vor strange din nou in brate. Oana Roman, in varsta de 38 de ani, si Marius Elisei, de 27 de ani, s-au casatorit civil la inceputul acestui an, iar cununia religioasa au avut-o pe 15 Iunie, cand au si crestinat-o pe micuta Maria Isabela.

 

 

Taguri: