BUFNITELE au INVADAT Satu Mare. Inaripatele vor ierna la oras!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

O pasare, in plus, pe langa casa, nu strica niciodata, ar spune unii, dar, ce te faci cand sute de bufnite se adapostesc in copacii de pe strazi?

Inaripatele, satule probabil sa tot zboare pentru hrana prin padure, au ales sa ierneze in centrul orasului, spre bucuria locuitorilor. Bufnitele par ca si-au gasit locul ideal. Se simt bine in copacii de pe strazile orasului. Se ascund printre frunze si ies la vanat la lasarea intunericului.

Bufnitele au poposit in oras pentru ca in padure, pe perioada iernii nu prea gasesc hrana. Inaripatele stau, cu zecile, in copaci si se uita curioase la trecatori, de parca oamenii le-au invadat teritoriul si nu invers.

Daca unii se bucura cand vad bufnitele, altii isi fac cruce, si spun ca nu este deloc semn bun!

De-a lungul timpului, bufnitele au fost considerate, in anumite culturi, ca fiind simbol al intelepciunii si al generozitatii, in timp ce altii le-au considerat ca fiind prevestitoarele nefericirii si a mortii.

##VIDEO126358##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.