MARTURIILE SOCANTE ale soferitei de taxi care a condus-o pe gravida care a nascut la marginea drumului

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 02 oct 2020, 08:25

E strigator la cer ce s-a intamplat cu mama trimisa sa nasca cu taxiul in capitala! Cum isi imaginau medicii ca biata femeie va rezista 60 de kilometri?

Aceeasi intrebare si-o pune printre lacrimi si soferita care a dus-o in Bucuresti. Marturia ei este socanta! Povestea incepe cu vorbele absolut socante spuse de ceea pe care o sa o numim Andreea, pentru a-i proteja identitatea. Acum doua saptamani, a trecut prin cea mai trista experienta. A gonit cu 100 de kilometri la ora in incercarea de a ajunge cat mai repede la o maternitate din Bucuresti.

Femeia nu isi revine nici acum, mai ales ca ar fi refuzat cursa daca ar fi stiut de la bun inceput ca pacienta era in travaliu.

Femeia s-a vazut pusa in fata faptului implinit si desi nu avut niciodata copii, si-a dorit cu toata forta ei sa sa ajunga cu bine la o maternitate.

Pe marginea drumului, in asteptarea ambulantei, gravida totusi spera ca medicii sa ajunga la ea. In acest caz revoltator, deja sefa maternitatii din Ploiesti si-a dat demisia. In locul sau a fost numit un medic stomatolog. Masurile administrative nu au cum sa o aduca, insa inapoi pe Carla Maria, fetita nenascuta a familiei Musat.

Ei raman cu lacrimi amare si gandurile mamei trecute intr-un jurnal.

##VIDEO126439##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii