LECTIE de VIATA. Traieste intr-un adapost de carton, dar nu cerseste nimic de la nimeni!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 08:20

Si-a facut singur un adapost in care se fereste de frig si caruia ii spune casa. Deasupra capului are doar cateva bucati de lemn si un celofan.

Nu este o poveste din vreun catun izolat. Totul se intampla chiar in Capitala. Va invit sa urmariti o poveste cutremuratoare si o adevarata lectie de viata! Nu a trait toata viata asa, spun oamenii care-l cunosc. Mai intai i-a luat casa foc. Apoi s-a prabusit. Nici familia care i-a mai ramas, nu-l mai viziteaza. Batranul a decis sa se izoleze.

Cateva bucati de carton, pe un pamant plin de gunoaie, acesta este locul pe care batranul de 72 de ani il numeste casa.

In ciuda tuturor greutatilor, acesta nu cerseste mila nimanui. Nea Ion era in cocioaba de carton, era acasa. Demnitatea l-a facut sa stea ascuns ca de fiecare data cand cineva il cauta.

Geaca ponosita si caciula roasa de timp nu-i stirbesc mandria din ochi. Ce a pierdut este increderea in oameni. Cazul batranului a ajuns pe un site de socializare la oameni cu multa sensibilitate. Inimi care n-au putut ramane indiferente au batut la unison.

Intr-o suflare au pus mana de la mina si au reusit sa stranga ajutoare, ba chiar si un container. Pe toate vor sa i le daruiasca.

Orice ajutor este bine venit pentru nea Ion, batranul sarac si demn de pe strada Grapei, din Sectorul 5 al capitalei. Si el merita sarbatori fericite!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO126437##

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.