CUTREMURATOR. S-au nascut cu o MALFORMATIE RARA, dar nu vor sa se separe deoarece sunt adorati ca divinitati

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 08:05

Povestea lor a facut inconjurul lumii! Siamezii Shivanath si Shivram Sahu din India s-au adaptat sa traiasca in ciuda malformatiei grave cu care s-au nascut.

In varsta de 12 ani, siamezii sunt uniti in zona taliei, dar impart acelasi stomac, rinichi, solduri, aparat genital si picioare. Fiecare are, insa, propria inima, plamani, cap si membrele superioare. In acest caz, o eventuala separare ar insemna moartea unuia dintre ei. In cazul in care operatia ar reusi, si ambii dintre ei ar scapa cu viata, unul dintre ei va fi condamnat la o viata chinuitoare. Va fi handicapat deoarece nu va avea picioare.



Desi soarta le-a fost potrivnica, siamezii au uimit comunitatea din care fac parte! Au reusit sa se adapteze in ciuda conditiei lor. Merg la scoala si au rezultate foarte bune. Nu au nevoie de ajutor nici cand se spala sau cand trebuie sa se imbrace si nici pentru a se deplasa. Impreuna fac o echipa!

Multi oameni din comunitatea din care siamezii fac parte ii privesc ca pe reincarnarea unui zeu si ii divinizeaza.
Shivanath si Shivram nu vor sa auda de operatia de separare! Vor sa ramana asa toata viata!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: