IMAGINI de COLECTIE cu celebrul designer, Catalin Botezatu. In urma cu 15 ani era de nerecunoscut!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

E de nerecunoscut! Asa arata Catalin Botezatu la varsta de 22 de ani. Si-a inceput cariera ca model si pe vremea aceea avea parul lung si carliontat.

Ii placea sa poarte un lant de aur la gat si un ceas aurit. Cu greeu a renuntat la pletele in vant si s-a tuns mai scurt. Anii au trecut, s-a apucat de design vestimentar si uite asa a devenit din ce in ce mai cunoscut. Va mai aduceti aminte ca prin anul 2007 s-a vopsit blond?

Va reamintim si de prima intalnire a lui Bote cu paparazzi.

Cand a fost surprins in preajma unei femei, Bote a luat foc. Acum, poate ca nici nu ar baga in seama o echipa de paparazzi, dar schimbarile s-au produs in timp. Revenim la stilul sau vestimentar din acea vreme si observam ca ii placea la nebunie sa isi tina nasturii deschisi la camasa! In plus, Bote a purtat o buna bucata de timp cruci mari la gat si cercei sclipitori! De cate ori pe saptamana credeti ca se ducea la solar?

In acea vreme, Catalin nu se abtinea nici de la a face comentarii rautacioase.

Cu timpul si-a schimbat freza, insa nu a renuntat la accesorii. Ce-i mai placea sa ne arate pieptul! Treptat Bote a devenit un veritabil macho. A sarutat-o cu foc pe Catrinel Menghiaa tocmai pentru a le face in ciuda doamnelor.

In prezent, Bote are 47 de ani. Nu mai este atat de tanar, dar se tine bine! Este la fel de preocupat de felul in care arata si femeile roiesc in jurul lui.


##VIDEO126697##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.