SOCANT. Viata i s-a schimbat RADICAL dupa ce a avut o AVENTURA cu un strain. A anuntat-o prin mesaj un lucru TULBURATOR!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:07

Lui Abby Landy, o tanara in varsta de 26 de ani din Australia, un mesaj primit pe telefon de la un barbat cu care se vedea de doua saptamani, i-a schimbat viata complet.

Pe cand avea doar 23 de ani, Abby Landy a fost instiintata printr-un mesaj pe telefon, de un barbat cu care se intalnea de doua saptamani care a fost infectata cu virusul HIV. Cutremuratorul mesaj se incheia cu "Acum nu ma vei uita niciodata".

La inceput a crezut ca este o gluma, spera sa fie doar o gluma proasta, faptul ca nu se simtea prea bine a indemnat-o sa isi faca un test HIV.

A fost la un pas sa lesine cand a vazut rezultatele! Testul iesise pozitiv, confirmand mesajul tulburator primit de la barbatul cu care avusese o relatie ocazionala. Nu si-a imagina ca i se poate intampla chiar ei!

" Am ramas stana de piatra cand am aflat. Stiam atat de putin despre ce inseamna sa fii bolnav de SIDA. Am crezut ca viata mea s-a incheiat atunci. Imi era atat de rusine si imi parea atat de rau ca mi-am facut familia sa sufere din cauza mea", a declarat Abby Landy pentru Daily Mail.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.