S-a descoperit preparatul care te vindeca de cancer! Iata cum sa-l prepari la tine acasa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 05:35

Aciditatea si alcalinitatea sunt masurate in functie de valoarea pH-ului. Apa simpla are un pH de 7 si este considerata a fi neutra.

Fiecare valoare a pH-ului sub 7 este acida, iar valorile mai sus de 7 sunt considerate a fi alcaline. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre pH-ul corpului uman, putem discuta mai mult de un pH al intregului organism. De exemplu, pielea umana are un pH de aproximativ 5,5 (usor acid). Pe de alta parte, pH-ul salivei variaza intre 6.5-7.4. Tractul digestiv are un pH de 1,5 pana la 7,0 in functie de stadiul de digestie.



Cand esti sanatos, pH-ul sangelui variaza intre 7.35- 7.45 (usor alcalin). Corpul tau mentine echilibrul in cea mai mare parte prin rinichi si plamani. Cu toate acestea, dezechilibrul cronic epuizeaza puterea corpului tau.

Corpurile noastre sunt alcatuite in mare parte pe apa, iar pH-ul afecteaza sanatatea noastra si in cele din urma, poate conduce la aparitia multor boli.

In cazul in care mediul din corpurile noastre devine prea acid, celulele noastre sanatoase pot deveni toxice, intrand astfel in colaps si in cele din urma vor muri.
Acest dezechilibru al pH-ului corodeaza tesuturile organismului. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: