A acceptat sa se CASATOREASCA cu un barbat pe care nu il intalnise niciodata, dar a INCREMENIT cand sa semneze actele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 04:45

O tanara in varsta de 17 ani din Arabia Saudita a acceptat propunerea tatalui ei de a-i gasi un sot si de a se casatori cu acesta fara sa il cunoasca.

I s-a spus ca e putin mai in varsta decat ea, insa cand sa semneze actele, biata copila a aflat ca sotul are peste 90 de ani. Isi imagina ca sotul ei va fi un barbat matur, chipes care sa aiba grija de ea, dar i s-a facut rau cand si-a dat seama ca e pe cale sa se marite cu strabunicul.

Tanara a chemat politia deoarece tatal ei insista ca ea sa se casatoreasca.

Barbatul ii promisese batranului ca fata va fi sotia lui, iar acum trebuia sa se tina de cuvant. Cazul a ajuns chiar la tribunal, iar fata a avut noroc ca judecatorii au fost de partea ei declarand invalid contractul dintre tatal ei si batran.

Dupa acest incident, adolescenta a fost nevoita sa fuga de acasa pentru a scapa de furia tatalui. Potrivit unui site-ului Sabq, ea si-ar fi gasit deja un sot, de data asta un tanar, aproximativ de aceeasi varsta cu ea.
Opinia publica l-a acuzat pe tatal fetei ca a vrut sa-si vanda fiica.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.