Scandalul anului la WOWbiz! Carmen Serban si Leo de la Strehaia, dezvaluiri SOC! "Te-am luat de la coada vacii si te-am facut vedeta!" / "Esti un complexat! Ai vrut sa ma omori"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 04:30

Au avut o relatie de aproape cinci ani de zile, dar totul s-a terminat cu scantei. Nu si-au mai vorbit deloc de atunci, dar acum se pare ca s-a reaprins scandalul.

Carmen Serban si Leo de la Strehaia au decis sa dezgroape securea razboiului si sa dea cartile pe fata in legatura cu ce s-a intamplat atunci cand s-au despartit. " Noi am avut o relatie cam de trei ani. Totusi, pana cand am scapat eu definitiv de el a durat cinci ani. Eu venisem de la Timisoara si mi s-a parut WOW sa am o relatie cu el, dar apoi, dupa ce am aflat eu ce caracter are si cum se comporta cu adevarat.

Eu nu am mai vrut sa fiu cu el dupa ce l-am prins ca se culca cu toate ospataritele, cu toate femeile de la Strehaia si de la Bucuresti. Eu ajunsesem sa ma ascund de el. La un moment dat mi-a pus cutitul la gat in timp ce era la volan si ma ameninta. I-am zis sa ma lase in pace ca nu o sa mai fiu nici cu el, nici cu altul.
A inceput sa isi bage, sa isi scoata. A fost crunt. A facut un accident, apoi am mers la politie, am facut plangere si asa am reusit sa scap de el"
, a povestit Carmen Serban. CITESTE TOATE DETALIILE PICANTE SI VEZI VIDEO PE wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii