Prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, "scos la tabla" de un concurent! Vezi ce intrebare i s-a pus lui Mihai Calin si daca a stiut sau nu sa raspunda

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Actorul Mihai Calin este prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, de la Kanal D, si in aceasta calitate are parte de tot felul de provocari.

In prima parte a emisiunii, Mihai Calin iese pe strada si pune intrebari trecatorilor, la intamplare. Cei care raspund corect la intrebarea pusa de el, sunt recompensati cu bani. Ei bine, la una dintre iesirile sale pe strada, actorul a avut parte de o surpriza.

Dupa ce a pus o intrebare unei persoane, iar aceasta nu a stiut rapsunsul corect, Mihai Calin a fost provocat la randul lui.

“Mi-a spus: "Dar iti pun eu o intrebare. Ia sa vad daca stii raspunsul!". Intrebarea era" Insulele Galapagos de ce tara apartin?". Si n-am stiut. Mi-a dat raspunsul- "Ecuador"- si a adaugat: "Suntem chit".

Actorul Mihai Calin prezinta emisiunea “Norocul iti bate la usa”, difuzata in fiecare sambata, de la 21.30, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.