Era nerabdatoare sa devina mama! Medicii, IN SOC cand au vazut cum arata copilul: "E GROTESC, de la droguri s-a intamplat ASTA"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:08

Cazul socant prezentat mai jos s-a petrecut in Egipt si a socat o lume intreaga prin duritatea lui.

O tanara era extrem de fericita ca va aduce pe lume primul ei copil si astepta cu nerabdare sa nasca. A fost dusa astfel de medici intr-o sala de operatii pentru a i se face cezariana.

Ce i-au scos insa din abdomen i-a socat. Bebelusul nu era dezvoltat deloc normal: mainile lui aratau foarte ciudat iar membrele inferioare erau practic lipite, semanand cu coada unui peste.

Femeia este in soc si nu isi poate explica de ce s-a intamplat acest lucru.

Doctorii spun insa ca fatul s-a dezvoltat anormal cel mai probabil din cauza ca mama a consumat droguri pe perioada sarcinii.

Bebelusul a murit la cateva ore dupa ce a venit pe lume.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.