Greul acum incepe! O femeie obeza, de 230 de kilograme, trebuie sa slabeasca 40 de kilograme intr-o luna

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Femeia din judetul Constanta, care sufera de obezitate morbida, a inceput regimul la pat!

Familia s-a aprovizionat cu alimente sanatoase si cu medicamente pentru inima si pentru slabit! Desi efortul financiar este peste puterile lor, nu au cum sa renunte! Biata femeie trebuie sa dea 40 de kilograme jos in cel mai scurt timp posibil.

E o povara uriasa sa-si duca propriul trup, dar, chiar daca pare greu de crezut, pentru aceasta femeie de 230 de kilograme greul abia incepe- de azi, doamna Lenuta trebuie sa se abtina de la cartofi prajiti, omlete si paine.



Femeia a ajuns acum doua zile la spital, cu chiu cu vai si cu dureri de burta. Medicii i-au facut analize amanuntite dar n-au descoperit cauza ingrasarii, ci efectele ei grave. Ca sa poata fi operata, pacienta de 230 de kilograme trebuie mai intai sa scape de multa grasime.

Apropiatii femeii n-au bani de niciunele. Iar de cand au aflat de noile cheltuieli calculeaza si ofteaza.
Impreuna, membrii familiei castiga 1.000 de lei, dintre care 600 s-au dus deja pe cele necesare tratamentului. Au ramas cu 400 de lei si este abia jumatatea lunii.

Daca un om obisnuit consuma zilnic, din alimente, aproximativ de 2.200 de calorii, femeia care cantareste 230 de kilograme nu are voie sa consume mai mult de 700 de calorii. Ca sa poata fi operata, trebuie sa slabeasca 40 de kilograme intr-o luna.

##VIDEO126873##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii