Credeai ca vasul de toaleta este cel mai INFESTAT obiect casnic? Te vei INGROZI cand vei descoperi cine este ADEVARATUL ucigas! Il folosesti zilnic!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:08

Citind cel mai recent studiu al unor cercetatori de la Universitatea din Arizona, ne intrebam cat de sigur mai e si spalatul pe maini.

Potrivit specialistilor in igiena suntem plini de germeni, microbi si bacterii imediat dupa ce tocmai ne-am spalat pe maini. Cum asa? Ei bine, se pare ca prosopul, fie ca este de mani, fata sau corp, reprezinta cel mai propice mediu de dezvoltare al microbilor intr-o locuinta.

Asta pentru ca sunt udate cand ne stergem diferite parti ale corpului, iar umezeala face posibila inmultirea germenilor sau bacteriilor mult mai repede decat in mod normal.

Carevasazica, daca aveati impresia ca vasul de toaleta sau buretele de vase, reprezinta cel mai murdare obiecte dintr-o casa, aflati ca nu este deloc asa. Prosoapele sunt cele care colcaie de microbi!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.