ACCIDENT TRAGIC: Un tata si-a condus copiii spre moarte

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Destinul s-a frant mult prea devreme pentru doi copii de 7 si 13 ani, din judetul Timis.

Masina in care se aflau impreuna cu parintii s-a rasturnat dupa ce s-a izbit violent de bordura unui sens giratoriu. La volan era tatal micutilor care, atentie, nu avea permis de conducere. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Accidentul s-a petrecut pe soseaua de centura a Lugojului, la intrarea pe autostrada. In masina cu numere de Austria se afla o familie cu trei copii.

Inexplicabil, la un moment dat, soferul care era si tatal micutilor a pierdut controlul volanului si a izbit, in plin, bordura unui sens giratoriu.

In urma impactului, autoturismul s-a rostogolit si a ajuns pe camp. Martorii spun ca soferul avea viteza, dar sustin ca nici intersectia nu este semnalizata corespunzator. Impactul a fost atat de puternic incat toti cei cinci membri ai familiei au ramas incarcerati in masina avariata.


Pompierii s-au chinuit minute in sir sa-i elibereze pe cei cinci din mormanul de fiare. Pentru doi dintre copii, unul  de sapte, respectiv 13 ani a fost prea tarziu. Au murit in masina condusa de tatal lor. Parintii au supravietuit impactului, la fel si unul dintre copii, o fetita de 12 ani.

Cu totii au fost transportati de urgenta la spital. Medicii spun ca viata lor nu este in pericol.
Chiar daca a scapat din ghearele mortii, tatal copiilor care se afla la volanul masinii nu va scapa de mana politistilor.
##VIDEO126932##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei