Ati plati 20.000 de euro pentru o vacanta? Sunt romani care fac acest lucru

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

O excursie cat o casa! Asta au inceput sa caute romanii care viseaza la vacanta perfecta.

Fie ca opteaza pentru o destinatie calda, ori pentru tara lui Mos Craciun, turistii ar plati oricat pentru extravagante, macar o data pe an. Mexic, Cuba, Dubai sau Laponia, tari aflate la capatul lumii dupa care tot mai multi romani cu bani se dau in vant. Pretentiile exclusiviste cu preturi exclusiviste se tin, ar zice unii.

Dubaiul ramane insa in topul preferintelor cand vine vorba de Craciun sau revelion.

Banii nu mai conteaza atunci cand esti tratat ca un rege. Cei care s-au saturat de orient au posibilitatea sa cheltuie o avere pe o alta destinatie de lux, aflata undeva in mijlocul Oceanului Indian.

Pentru amatorii de plaja si soare fierbinte exista insa si excursii mai ieftine, in Malta, de exemplu. Sunt destui si cei care in prag de an nou  prefera sa fie musafiri in tara lui mos craciun.
Un sejur in Laponia costa cat un Logan.

Si socoteala de acasa se poate potrivi cu cea de la targul de turism, unde agentiile se intrec in oferte, cum e vacanta la un euro. 1 euro- atat va costa sapte zile de cazare in Grecia. Ca sa ajungeti, insa, pana acolo trebuie sa platiti drumul- 45 de euro.

Daca va doriti, insa, ca de sarbatori, sa ramaneti la gura sobei si sa asculatati colindatorii in prag alegeti Valea Prahovei.
Aici, preturile variaza intre 1.000 si 1.500 de euro de persoana.
##VIDEO126940##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii