Ducea o VIATA DUBLA! Avea o iubita pe care o MINTEA cu nerusinare si o LOGODNICA cu care voia sa se casatoreasca pentru bani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Un tanar pusese la cale un plan diabolic! Avea de gand sa se insoare pentru bani, iar mai apoi sa divorteze in scurt timp pentru femeia pe care o iubea cu adevarat.

Maria si Dan Grosu au apelat ingrijorati la sprijinul lui Ernest si al emisiunii" Ochii din umbra" ingrijorati de faptul ca fiica lor, Lucia doreste sa se casatoreasca cu un barbat pe care il cunoaste de foarte putin timp. Tanara se logodise cu un barbat pe care il stia doar de sase luni.

Investigatiile au confirmat banuielile viitorului socru! Mihai le spusese ca este arhitect ca are propria sa firma, insa toate acestea erau doar minciuni.

Mihai era soferul unui arhitect si avea in grija masina luxoasa a sefului sau. Spunea, insa, la toata lumea ca este masina sa. Avea de gand sa se casatoreasca cu Lucia doar pentru a-i lua averea. In paralel avea o alta relatie, care dura de un an de zile. Pe acea femeie o iubea si intentiona sa se casatoreasca cu ea, dupa ce i-ar fi luat banii Luciei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO126984##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.