Cearta intre surori la “Norocul iti bate la usa”: “Doina, eu in locul tau m-as opri aici!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Mihai Calin, moderatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa” de la Kanal D, continua seria intrebarilor menite sa aduca concurentilor importante sume de bani.

In editia de sambata, Doina este cea care, dupa ce a raspuns corect la prima intrebare adresata de Mihai Calin, urmeaza sa participe la partea a doua a concursului care ii poate aduce un castig important in bani. Impreuna cu Elena, sora ei vitrega, si sotul Alex, Doina sustine ca este pregatita sa inceapa concursul.

“Sper sa raspundem la cat mai multe intrebari. Fiecare dintre noi suntem buni pe cate o parte”, spune increzatoare Doina.

Ea insa nu banuieste ce efect va avea tensiunea asupra echilibrului si concentrarii familiei. ##VIDEO127020##

“La ce echipa nu a jucat Gheorghe Hagi?” sau “Ce procent din populatia lumii traieste in emisfera Nordica?” sunt doar doua dintre intrebarile care vor starni discutii aprinse in familia Doinei.

Cand vine momentul in care cand cei trei concurenti urmeaza sa puna la bataie un obiect din casa, Elena riposteaza cu vehementa:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“Doina, eu in locul tau m-as

opri aici! De ce vrei sa dai ceva din casa? Sunt lucrurile de la tata!”


Cum a escaladat conflictul intre surori, vor pierde sau nu concurentii mobilierul pus in joc, si ce intrebari o vor pune in dificultate pe Doina, puteti afla din VIDEO de mai jos!