SOCANT. S-a trezit ca are o suma URIASA de platit pentru serviciile medicale dupa ce a NASCUT in timp ce se afla in vacanta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:11

Jennifer Huculak-Kimmel o tanara mamica din Canada a ajuns in pragul falimentului dupa ce a nascut o fetita.

Femeia a nascut prematur, cu 9 saptamani mai devreme decat ii era termenul. Din fericire, nasterea a decurs normal si a nascut o fetita perfect sanatoasa. Problema este ca se afla in vacanta in Statele Unite atunci cand au apucat-o durerile sarcinii.

Cum era firesc, femeia a mers la cel mai apropiat spital ca sa nasca, doar nu era sa mearga tocmai in Canada. A lasat datele ei la receptia spitalului pentru ca institutia sa trimita factura pentru serviciile medicale la casa de asigurari sociale unde pacienta plateste taxe.

Casa de asigurari i-a refuzat, insa femeii plata facturii pe motiv ca se afla in vacanta cand a nascut. Cazul ei a scandalizat o lume intreaga! In prezent, spitalul unde a nascut a dat-o in judecata pentru neplata facturii. Tanara mamica e disperata! Se afla in pragul falimentului deoarece are de plata aproape 1 milion de dolari, cu tot cu penalizari.

" Mi s-a rupt apa tocmai cand ma aflam in a doua zi de vacanta.

Am stat 6 saptamani internata in spital deoarece fetita mea era nascuta prematur, nu puteam parasi spitalul atat de usor
", a declarat femeia pentru The Mirror.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.