EMOTIONANT. O echipa de pompieri a dat o LECTIE de UMANITATE incredibila!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Un caz incredibil s-a petrecut, azi-noapte, in Timisoara. O echipa de pompieri chemata sa stinga un incendiu a dat o lectie de umanitate cum rar ne este dat sa vedem.

Oamenii au ajuns prea tarziu pentru a salva viata batranei captive intre flacari, insa, au reusit sa-l resusciteze pe cel mai bun prieten al ei: un motan de toata frumusetea! Pisicuta pe care o vedeti are, cu siguranta, mai multe vieti. Iar povestea ei semana, pana azi-noapte, cu cea a multor animale de companie. Insa, in toiul noptii, lucrurile s-au schimbat. In casa stapanei, o batrana de 60 de ani care locuia singura, a izbucnit un incendiu puternic.

In zadar, au incercat vecinii sa o scoata din casa. Deznodamantul a fost tragic: „ Usa a fost sparta cu greutate deoarce avea mai multe puncte de prindere. La intrarea in locuinta a fost gasita o persoana cazuta langa usa, dar, in urma declaratiilor medicilor a fost declarata decedata! ”, au declarat salvatorii.

Dupa ce au reusit sa sparga usa apartamentului, pompierii au avut, insa, o surpriza de proportii.

Printre limbile de foc, au vazut pisica batranei, care zacea alaturi de stapana. Au scos-o afara, iar ce a urmat este incredibil. Salvatorii i-au facut manevre de resuscitare, pana cand motanul a dat semne ca isi revine la viata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aceste scene emotionante s-au petrecut la doar cateva minute dupa ce incendiul a fost stins.

Pompierii nu s-au lasat pana cand nu au readus la viata singurul prieten al batranei care, din pacate, s-a stins.

##VIDEO127263##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.