Florin Salam, in CULMEA fericirii! E indragostit lulea de iubita lui, Roxana Dobre

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Dupa 6 ani de la decesul sotiei sale Fanica, Florina Salam iubeste din nou! Si-a gasit acea frumusete de fata, care a reusit sa-l arda la inima.

Viitoarea sotie a manelisului este nimeni alta decat modelul Roxana Dobre! Cu ani in urma, sexoasa bruneta a participat la tot felul de prezentari de moda. S-a luptat sa devina cunoscuta! Priviti ce ambitioasa era prin 2007, cand a concurat pentru titlul de Miss Bikini.

Nu multa lume isi mai aduce aminte ca acel concurs a iscat un scandal monstru intre participante. Sa speram ca Roxana nu se exteriorizeaza asa si in preajma lui Florin Salam.

De fapt, avem dovada ca cei doi isi spun doar cuvinte dulci.

Tot in imaginile noastre de colectie am descoperit ca vara Roxana Dobre se racorea chiar in fantanile din Piata Unirii, din capitala. Pana la urma, Florin Salam se pare ca a acceptat-o pe Roxana cu tot cu trecutul ei, adesea discutat prin presa.

Pe langa scandalul de la Miss Bikini, bruneta pentru ca s-a iubit cu un om insurat, a fost batjocorita de sotia geloasa.

Aceasta a manjit-o cu fecale pe Roxana, in mall, in vazul tuturor. A fost umilita, dar gestul se pare ca i-a adus noroc. In primul rand, pe plan profesional. A aparut in clipul Trupei Alb Negru si a obtinut sume fabuloase in urma numeroaselor pictoriale fierbinti din revista cu iepurasi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO127286##

De atunci, barbatii de bani gata au inceput sa ii dea tarcoale.

S-a iubit cu Mario Jack, apoi cu un afacerist turc, dar si cu Mario Iorgulescu, un cunoscut Don Juan. Si Dani Olaroiu, fiul antrenorului Cosmin Olaroiu a avut o relatie cu Roxana, iar ultimul de pe lista ei a fost Figo.

Dar prezentul conteaza! Roxana Dobre si Florin Salam sunt cat se poate de fericiti si abia asteapta sa-si puna pirostriile, anul viitor. Pana atunci, Florin o plimba doar prin tari staine.
N-a dus-o la Saint Tropez, dar au fost in Antalya si manelistul o ia cu el la toate cantarile de peste hotare. Aici, in tara, oricum Roxana nu are voie sa-l insoteasca, pentru ca in lumea manelistilor exista o lege nescrisa. Nevasta nu trebuie sa fie aratata cu degetul, asa ca munca e munca si ea ar trebui sa stea acasa.