HORROR. Miss Honduras, IMPUSCATA MORTAL de iubitul gelos al surorii sale. A surprins-o dansand cu alt barbat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 22:05

O mama isi jeleste, acum, cele doua fiice, amandoua omorate de acelasi barbat! Una dintre ele urma sa-si reprezinte tara la Concursul de frumusete Miss World de anul acesta.

Este vestea socanta data de politistii din Honduras, azi noapte, dupa ce iubitul surorii lui Miss Honduras, Maria Jose Alvarado, si-a recunoscut fapta cutremuratoare. Barbatul le-a marturisit politistilor ca si-a omorat iubita in varsta de 23 ani, pe Sofia, dar si pe sora ei, Maria Jose Alvarado, in varsta de 19 de ani. Motivul este socant!

Iubitul Sofiei ar fi impuscat-o din cauza geloziei. Individul le-a povestit anchetatorilor ca si-a surprins iubita in timp ce dansa cu un alt barbat.

Gestul fetei l-a scos din minti, iar el a scos imediat pistolul! In prima faza, si-a impuscat iubita, pe Sofia, dupa care a tras in Maria Jose Alvarado, tanara desemnata cea mai frumoasa femeie din Honduras. Si a tras nu o data, ci de cel putin doua ori! Barbatul spune ca a impuscat-o pentru ca a incercat sa fuga.

Individul a incercat, apoi, sa scape de trupurile lor neinsufletite.

A avut si un complice. Impreuna, au ingropat cadavrele langa un rau, pentru a li se sterge urmele cat mai repede. Dar n-au reusit sa pastreze secretul prea multa vreme! Azi-noapte, insa, cei doi i-au condus pe anchetatori la locul cu pricina. Dupa ce si-au recunoscut fapta, ei au fost arestati.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tanara Maria Jose Alvarado si sora sa, Sofia, erau cautate de autoritati inca de saptamana trecuta, cand au disparut.

Intreaga tara se intreba unde este frumusetea care urma sa-i reprezinte, saptamana viitoare, la Londra, la concursul Miss World 2014. Familia credea ca a fost rapita si a facut un apel disperat la presupusii rapitori.

##VIDEO127359##