Ultima dorinta a lui Hurrem catre Suleyman

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Starea de sanatate a lui Hurrem (Vahide Percin Gordum) ridica serioase probleme sustinatorilor printilor, in ceea ce priveste viitorul acestora.

In vreme ce Baiazid (Aras Bulut Iynemli) nadajduieste ca mama sa se va insanatosi, Selim (Engin Ozturk) isi ia toate masurile de precautie in ceea ce priveste succesiunea la tronul imperial. Cu totii, insa, sunt constienti ca lipsa lui Hurrem va cutremura totul.

Mihrimah (Pelin Karahan) le cere fratilor sai sa renunte la cearta, astfel ca ultimele zile de viata ale mamei lor, sa fie incarcate de liniste si fericire.



Afland ca i-a nesocotit din nou porunca, Hurrem ii reaminteste lui Nurbanu (Merve Bolugur) ca este in viata datorita iubirii ce i-o poarta Selim, si o previne ca de acum inainte ea nu va mai fi iertata pentru greselile sale. Increzatoare in propriile forte, Nurbanu o averizeaza pe Hurrem ca intr-o zi, dupa moartea acesteia, ea va fi cea care ii va lua locul in serai. Hurrem ordona uciderea lui Nurbanu.


Constienta ca situatia intre printi se va inrautati, dupa moartea ei, Hurrem il pune pe Pasa Rustem (Ozan Guven) sa jure ca ii va apara, pe acestia, cu pretul vietii. Hurrem isi strange familia aproape si isi sfatuieste copiii pentru ultima data. Hurrem ii cere lui Suleyman sa-i indeplineasca o ultima dorinta.

Care este cea mai arzatoare dorinta a lui Hurrem catre Suleyman si puteti afla joi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii”, numai la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii