Stii cine e pustoaica din imagine? In adolescenta era RATUSCA cea URATA, dar acum a devenit una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Povestea ratustii celei urate sigur a fost inspirata din vietile starurilor hollywoodiene, care in copilarie au fost cam uratele si apoi au devenit gratioase!

Iata dovada! Aparat dentar, piele arsa de soare si sprancene groase pieptanate cu periuta de dinti! In veci n-ai fi ghicit ca aceasta adolescenta complexata urma sa devina una dintre cele mai sexy femei de pe Planeta, nimeni alta decat femeia fatala Megan Fox!

Deloc stilata, bucalata, rosie in obrajori si cu parul valvoi. Cam asa arata Nicole Kidman inainte de a deveni celebra. Anii au trecut si actrita a devenit una dintre cele mai rafinate dive! Tinerica neingrijita din imagine, cu parul si sprancenele ciufulite a devenit peste ani celebra si stilata Carrie Broadshaw, din “Sex and The

City”. E drept ca nici acum nu este vreo frumusete, insa este cea mai admirata cand vine vorba de moda.

Credeti ca barbatii erau mai chipesi in tinerete? Nu prea!Tanarul din imagine, cu ochelari de vedere si tunsoare castron este nimeni altul decat George Clooney. Va vine sa credeti ca mititelul s-a transformat in barbatul dupa care toate femeile inghit in sec? Inca de la 16 ani, Tom Cruise isi dorea sa devina celebru, insa nimeni nu-l baga in seama pentru ca avea dantura distrusa! Dupa ce a investit zeci de mii de dolari pentru a-si reface complet dintii,

succesul in filme si la femei nu a ezitat sa-i bata la usa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO127380##

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.