TUPEU MAXIM. Mai nou, hotii merg la FURAT cu microbuzul. Afla cum a fost posibil!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Hotii din Romania dau dovada de un tupeu incredibil! Mai nou, merg la furat cu microbuzul.

Este patania unui patron de service auto, din Timisoara, care a ramas fara anvelopele de iarna, in plin sezon. In loc sa aiba incasari record, omul s-a trezit cu o gaura uriasa, in buget, dupa ce hotii i-au golit tot depozitul. Acest om, patron de service auto, a simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare cand a deschis, de dimineata, usa magazinului.

Un gol urias e in locul anvelopelor, dar si in portofelul bietului patron, cauciucurile de iarna care valorau peste 15 000 de euro au disparut intr-o noapte si nimeni nu stie cum.

Hotii care au furat fix 100 de roti, s-au incordat serios si, pesemne, ca au avut directie buna. Altfel, n-ar fi avut cum sa rostogoleasca. mai ceva ca la concurs greutati care i-ar pune in dificultate si pe cei cu abonament la sala. De mainile hotilor s-au mai lipit si 150 de litri de ulei si aparatura grea de service.

Convins ca cei care l-au pradat sunt, cu siguranta, parte dintr-o retea bine pusa la punct, proprietarul magazinului a facut ceva ce nu multi se incumeta: a plecat, singur, pe urma hotilor! Mare i-a fost mirarea sa-si gaseasca anvelopele

intr-un service auto. Asa ca a incercat sa le cumpere!

Poltistii au aflat ca hotii au vandut toata marfa pentru doar 1500 de euro unui intermediar. La randul lui, intermediarul a dat anvelopele mai departe unui patron de service cu 2500 de euro, o suma mult mai mica decat pretul pietei. Acum, sunt, cu totii, implicati intr-un dosar de furt calificat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Patronul si-a mai revenit in simtiri de cand si-a gasit marfa furata.

Paguba este, oricum, mare. 35 de cauciucuri lipsesc, cu desavarsire. Unde mai pui ca anvelopele gasite nu pot fi recuperate de proprietar pana la finalizarea anchetei.

##VIDEO127393##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.