Sotia lui Wilmark, Ioana, si fiul lor cel mare, Loukas, prezenti la finala “KIDSing”

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Finala show-ului “KIDSing”, ce se va difuza duminica, de la 21:30, la Kanal D aduce, in sala si in culise, sustinatori nu doar pentru cei sase concurenti, ci si pentru membrii juriului.

Astfel, juratul Wilmark are, in finala “KIDSing”, “sustinatori” in persoana sotiei sale, Ioana, si a fiului sau cel mare, Loukas (in varsta de sase ani).

Ioana Rizzo Hernandez spune ca a devenit fan al emisiunii in care sotul sau este jurat, alaturi de Antonia si Gabriel Cotabita. “Sunt un fan al show-ului "kidsing" si am urmarit toate galele din fotoliul de acasa, impreuna cu Joakin si Loukas (cei doi copii ai familiei Rizzo Hernandes, n.r.).

Este uimitor cati copii talentati are Romania! Wil a lucrat cu multa placere la acest show. Nu l-am auzit niciodata sa spuna, dupa ce se intorcea acasa de la filmari, ca este obosit. Dimpotriva, imi povestea de fiecare data, cu amanunte,  despre fiecare concurent in parte pe care l-a vazut in emisiune!”.

Intrebat despre talentele propriilor copii, Wilmark a raspuns: “Au talentul sa ma bata la cap! J Loukas e pasionat de desen si de karate.
Inoata foarte bine. Joakin danseaza, canta. Sunt copii foarte veseli”.

Nu ratati, duminica, 23 noiembrie, de la 21.30, finala “KIDSing”, numai la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.