Marele Sultan e devastat de moartea lui Hurrem!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Nu rata un nou episod dramatic din "Suleyman Magnificul-sub domnia iubirii", azi, de la 20.00, la Kanal D.

Dupa inmormantarea lui Hurrem, Suleyman se izoleaza, cufundandu-se in rugaciune si tristete. In lipsa sultanei, Suleyman simte ca isi pierde sensul vietii, acesta dorindu-si sa traiasca in simplitate si singuratate.

Vrand sa-si caute muza, Suleyman se retrage in camera lui Hurrem, pe patul acesteia si isi gaseste alinarea in amintirile care il napadesc.

Baiazid si Selim uita rapid ultima dorinta a mamei lor, de a nu se mai confrunta si incep sa unelteasca din nou unul impotriva celuilalt.



Selim ii povesteste sultanului despre amenintarile primite din partea fratelui sau si despre eforturile sale de a se apara. Dar Suleyman vrea sa auda si versiunea lui Baiazid si ii cheama pe amandoi in iatacul sau.

Suleyman este profund dezamagit de atitudinea fiilor sai si ii pedepseste pe ce doi schimbandu-le sangeacurile. Insa Baiazid refuza sa asculte porunca sultanului si vrea sa plece inapoi la Kutahya.


Primind lovitura dupa lovitura, Suleyman simte nevoia sa se reculeaga la mormantul lui Hurrem si merge la moschee impreuna cu Gulfem.

Prin ce framantari trece Suleyman dupa moartea lui Hurrem si ce decizie va lua acesta in vederea pedepsirii celor doi fii ai sai, aflati urmarind un nou episod din serialul "Suleyman Magnificul- sub domnia iubirii", la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: