O eleva a refuzat sa intre in apa la orele de inot motivand ca tocmai si-a COAFAT parul. REACTIA profesorului a INGROZIT o lume intreaga!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 21:15

Un profesor risca sa isi petreaca urmatorii ani in inchisoare dupa ce a avut o reactie total nepotrivita la orele de inot.

Una dintre elevele sale, o adolescenta in varsta de 14 ani, a refuzat sa intre in apa la ordinele profesorului. Barbatul s-a infuriat atat de tare incat s-a napustit asupra ei, a pus-o la pamant si a tarat-o practic de par, iar mai apoi a aruncat-o in piscina.

Profesorul si-a motivat gestul socant, explicand ca eleva l-a sfidat. Adolescenta i-a spus acestuia ca nu vrea intre in apa pentru ca tocmai isi facuse parul si nu voia sa-si strice coafura.

Un alt elev a filmat intreaga scena, facand-o apoi publica pe internet. Profesorul de inot este in prezent anchetat. Daca va fi gasit vinovat, risca sa fie pedepsit cu inchisoarea.

Ce parere aveti? A procedat corect profesorul?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.