SABBAGH IN ACTIUNE: IMAGINI IN PREMIERA filmate de ofiterii Directiei de Operatiuni Speciale!  Este una dintre cele mai complicate si riscante misiuni de dupa Revolutie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:15

Suspectii fac parte dintr-o banda periculoasa, specializata in jafuri.

Nu se dau in laturi de la nimic pentru a pune mana pe prada, iar cand sunt incoltiti, devin niste adevarate fiare. Tocmai de aceea, pentru a-i captura, a fost chemata unitatea de elita a politiei. Meserie lor e riscul!

Aceste imagini incredibile nu sunt secvente dintr-un film, sunt cat se poate de reale! Infractorii nu se tem de nimic, actioneaza cu un tupeu incredibil, desi zona este circulata, chiar daca este trecut bine de miezul noptii!

Dar nu pentru operatiuni de filaj au devenit politistii DOS eroii unuia dintre cele mai prestigioase canale de televiziune din

lume, Discovery, ci pentru actiunile lor in forta! Iata imagini-document de la una dintre operatiunile pe muchie de cutit, in care viata politistilor atarna de un fir de ata!

Politistii au tras zeci de gloante in capota si pneurile masinii. Cu toate acestea, infractorul a reusit sa scape din incercuirea politiei. Misiunea a fost dusa la indeplinire cu succes, chiar daca amenintarea era iminenta.

Nu la toate interventiile in trafic politistii sunt nevoiti sa faca uz de arma. Uneori, elementul surpriza si mobilizarea exceptionala de forte sunt suficiente!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Experienta si pregatirea ireprosabila a politistilor ii fac sa fie cu un pas inaintea infractorilor! Poate aceste imagini ii vor face pe multi tineri sa-si doreasca sa intre in politie.

Numai ca riscurile sunt pe masura!