DOLIU in lumea sportului! Un antrenor legendar A MURIT. Mii de fani sunt in soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 01 oct 2020, 20:20

Lumea sportului este in doliu dupa ce un mare antrenor a incetat din viata.

Legendarul antrenor rus Viktor Tihonov, care a castigat cu echipa sovietica de hochei pe gheata opt titluri mondiale si trei olimpice, a incetat din viata, la varsta de 84 de ani, a anuntat, luni, federatia din Rusia, informeaza AFP.

"In aceasta noapte, hocheiul rus si toti sportivii din tara au pierdut un om de neinlocuit: legendarul antrenor si celebrul jucator de hochei Viktor Vassilievici Tihonov a murit" dupa o lunga suferinta, a precizat forul rus intr-un comunicat.



Tihonov era simbolul perioadei de glorie a hocheiului sovietic: sub conducerea sa, echipa Uniunii Sovietice a castigat titlul mondial de opt ori in perioada 1978-1990 si aurul olimpic in 1984, 1988 si 1992.

Dupa caderea URSS-ului, Viktor Tihonov a ramas in functie pana in 1994. El a demisionat dupa ce la Lillehammer, pentru prima data in istorie, echipa rusa nu a obtinut nicio medalie la Jocurile Olimpice.


Federatia Rusa de Hochei pe gheata a anuntat ca la meciurile de luni din Liga continentala se va tine un minut de reculegere.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.