Un Revelion pe care nu-l veti uita niciodata! Totul se va intampla la super restaurantul "Luxor" din Constanta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 01 oct 2020, 19:55

In Constanta, nu exista persoana care sa nu fi auzit de faimosul restuarant Colonadelor. Cand te referi la acest loc nu o poti face decat cu respect si apreciere fata de calitatea serviciilor pe care le intalnesti acolo.

Ei bine, in acest an, de Revelion, patronii de la Colonadelor s-au gandit sa le ofere constantenilor si nu numai o mega surpriza. Un restaurant de cinci stele plus, care poate rivaliza oricand cu marile locatii occidentale de top.

Este vorba despre restaurantul "Luxor". "Pentru seara de Revelion le oferim oaspetilor nostri un program cat se poate de atractiv. Buna dispozitie va fi intretinuta de formatia Veria, de un ansamblu de muzica populara, Andreea Olariu si Silvia Vriscu.

La capitolul preparate culinare meniul va fi unul cat se poate de bogat, iar barul va fi deschis gratuit pentru toata lumea. Costul unui loc este de 300 de lei, iar cei ce doresc sa faca rezervari pot suna la numarul de telefon 0721229982", ne-a precizat unul dintre reprezentantii luxosului restaurant.




Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"