SFASIETOR. Are doar 14 ani, dar zilele ii sunt numarate! Poate MURI in orice moment daca nu se gaseste un DONATOR de INIMA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 19:50

Chloe Beaney, o adolescenta in varsta de 14 ani, a aflat in vara ca sufera de o boala incurabila de inima.

Singura ei sansa de a supravietui acestei disfunctii care ii pune viata in pericol, este transplantul de inima. In ultimele doua saptamani, starea ei de sanatate s-a deteriorat vizibil, iar parintii au fost nevoiti sa o interneze in spital. Medicii le-au dat o veste care a picat ca in trasnet asupra familiei: adolescenta risca sa moara in orice moment daca nu se va gasi un donator compatibil in cel mai scurt timp.

Familia fetei este disperata! Parintii nu se dezlipesc de patul ei si se roaga fara intrerupere ca medicii sa le dea vestea cea mare: ca s-a gasit un donator compatibil. Chloe Beaney a fost diagnosticata cu o forma rara de leucemie cand avea doar 2 ani. A urmat chimioterapie, iar in urma acesteia cancerul a intrat in remisie. Din pacate, i-a afectat iremediabil inima.

" Chloe a spus ca o intristeaza foarte tare ca cineva trebuie sa moara pentru ca ea sa poata trai, dar i-am spus ca inima acelei persoane va continua

sa bata prin ea
" a declarat pentru The Mirror mama fetei care spera ca fiica ei sa poata fi operata la timp.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.