Obiceiuri care te ajuta sa traiesti mai mult! Uite ce ai de facut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 19:15

Include aceste obiceiuri sanatoase in viata ta si bucura-te din plin de beneficiile lor.

O femeie din Statele Unite care se naste astazi are speranta de viata de 81,2 ani, ceea ce inseamna mai mult ca niciodata. Insa exista cateva trucuri pe care le poti pune in aplicare pentru a-ti prelungi si tu viata. Cea mai buna parte este ca implica lucruri simple si delicioase. Iata despre ce este vorba.

1. Mananca sushi- Femeile din Japonia au printre cele mai lungi durate de viata din lume iar expertii cred ca "vinovat" ar fi stilul lor de viata.

Nivelul ridicat de acizi grasi omega-3 din peste este asociat cu un risc mai mic de a muri.

2. Mananca ciocolata- Studiile arata ca un consum de ciocolata neagra cu moderatie este asociat cu un risc mai mic de boli de inima.

3. Fii fericita- Cele mai fericite persoane au de trei ori mai putine sanse sa moara intr-o perioada de timp data, comparativ cu persoanele mai putin fericite.


4. Mananca nuci- Persoanele care consuma nuci isi scad riscul de atac de cord, diabet, cancer si boli de plaman.  Intra pe kfetele.ro si vezi ce trebuie sa mai mananci ca sa traiesti mai mult!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.