A montat o camera ascunsa ca-si supravegheze bona. S-a INSPAIMANTAT cand a vazut imaginile! A SNOPIT-O in bataie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:17

Ingrijorat ca a vazut vanatai pe trupul fetitei sale, un tata din Uganda a montat o camera ascunsa pentru a vedea cum se comporta bona cu fetita in lipsa lor.

Ea bona care a ingrozit internetul! Jolly Tumuhiirwe, o tanara din Uganda in varsta de 22 de ani, a fost surprinsa snopind in bataie o fetita de numai doi ani si calcand-o practic in picioare. Tatal copilei a luat decizia de a monta o camera ascunsa cand a descoperit vanati pe trupul fetitei. Cand a vazut imginile, s-a infiorat. Fetita lui devenise sacul de box al bonei. Femeia a plesnit-o cu putere peste fata in timp ce copilul manca pana cand micuta a vomat.

Apoi a trantit-o practic la podea, a lovit-o cu un obiect peste fund si peste picioare, iar sfarsit a calcat-o in picioare.

tatal si-a pierdut mintile cand a vazut imaginile. A batut-o atat de tare pe bona incat femeia este acum intr-un scaun cu rotile si hranita printr-un tub. Politia l-a arestat initial pe Erick Kamanzi, tatal fetitei pentru vatamare corporala grava, insa au renuntat la acuzatii in momentul in care acesta le-a aratat imaginile cu bona.
Femeia este pusa acum sub acuzatie de tentativa de omor si rele tratamente aplicate unui copil.

Va avertizam ca imaginile surprinse sunt socante!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei



Erick Kamanzi, tatal fetitei


 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.