O RECUNOSTI? Cine e VEDETA transformata in Craiasa Zapezii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 15:45

Zana gheturilor a venit pe plaiurile noastre si, foarte ciudat, a inceput sa ne povesteasca despre viata ei amoroasa.

Povestile prind viata! Cu parul lung balai, cu diamante de gheata si coronita de printesa, Craiasa Zapezii intra in lumea reala. Cine este aceasta doamna misterioasa care a adus cu ea gerul si in curand arunca fulgii de nea pe ulite.  E Gina Pistol!

Acum, ca misterul a fost deslusit, aflati ca vinovat de aceasta transformare este un barbat. Iar cineva urmeaza sa fie impresionat de atatea schimbari.

Sa se pregateasca Gina sa ne dea vreo veste?„ am prietene care au ramas insarcinate pe la 38 de ani si nu au nici o preblema au sarcina usoara.(…) O sa fac copil cand vreau eu!”Exista si o explicatie pentru faptul ca nu se grabeste sa devina femeie la casa ei: „eu am avut o viata foarte activa, am avut grija de fratele meu si l-am crescut, am muncti de la 17 ani, am avut grija de fiecare relatie pe care am avut-o in parte, am obosit.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.