CE FACI IN WEEKEND? Aveti grija, e Sfantul Andrei, zi in care nu trebuie sa dam bani imprumut sau sa facem curat, insa uite cum putem sa ne DISTRAM

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:23

Exista, insa, si avantaje, sarbatoarea le da domnisoarelor ocazia de a-si visa ursitul! Eu le spune de pe acum sarbatoritilor - „La multi ani, Andrei si Andreea!”

Va fi soare cu dinti in mai toata tara, dar, ninsoarea nu isi face  aparitia pana duminica. Asa ca inarmati-va cu geci groase, fulare si manusi si sa vedem unde putem chefui la sfarsit de saptamana!

Luni e 1 Decembrie, asa ca vom avea un weekend prelungit! Mare sarbatoare va fi la Alba Iulia, unde se organizeaza o parada militara, dar si un spectacol cu lasere si artificii.

Invitat de onoare este  Presendintele ales, Klaus Iohannis.
In capitala, pentru prima data in ultimii 25 de ani, parada militara de Ziua Nationala nu va mai avea loc la Arcul de Triumf. Peste 2.000 de soldati, tancuri, lansatore de rachete, masini blindate si ambulante  vor defila de I Decembrie prin fata Palatului Parlamentului.  30 de aeronave vor survola multimea adunata.

Daca v-ati prins in hora, jucati oriunde ati fi! Chiar si in Bistrita! Primaria asigura combustibilul petrecaretilor: fasole si ciolan!
Si la Mioveni, de vineri pana marti, va fi galagie mare! Pe

cer, veti putea admira  avioanele si parasutistii,  iar pe pamant, pe Nicolae Furdui Iancu, care va canta de mama focului!

De I Decembrie va puteti lua o mini-vacanta la Sibiu! La doar 47 de euro primiti 2 nopti de cazare, mic dejun, vin fiert, delicii cu scortisoara si o vizita la Targul de Craciun.

Si-n Capitala puteti manca ceva bun in timp ce va faceti cumparaturile de Mos Nicolae si Craciun.

Cate targuri s-au deschis!
Si Oradea a intrat in febra sarbatorilor de iarna. Aici, gasiti de toate, de la dulciuri si cadouri pana la jucarii si articole vestimentare, bijuterii, aranjamente florale si, atentie, nuiele de Mos Nicolae.

Nu vreti sa va creasca colesterolul? In Bucuresti, se deschide targul de produse naturale! Veti gasi, aici, seminte, nuci, uleiuri bio, ceaiuri si fructe uscate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dupa atata mancare, sa facem putina miscare! Vineri, in Bucuresti, puteti dansa pe muzica Deliei.

Va veti simti pe aripile vantului.

Sau puteti sa va exersati miscarile de hip-hop, alaturi de Puia! Duminica, la Arad, canta Proconsul. Iar luni, la Alba Iulia, Andra da mana cu mana si-nvarteste hora romana!

Daca sunteti parinti, Dana Rogoz va spune unde trebuie sa mergeti duminica. Vreti sa zburati ca Superman peste Arad sau Timisoara? Acum aveti ocazia.

Daca sunteti cu picioarele pe pamant, dar, vreti adrenalina, mergeti la cinema.

Filmul „Jocurile foamei: Revolta ” ruleaza de o saptamana si e pe primul loc in box-office-ul romanesc, cu 66.000 de spectatori si incasari de peste 335.000 de dolari

Sunt Ilinca Obadescu! V-am dat toate ponturile, asa ca nu-mi ramane decat sa va doresc weekend placut! La multi ani, Romania!