Fenomen rar, in aceasta dimineata, in Capitala! Imagini inedite cu ploaie inghetata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 oct 2020, 17:30

Va avertizam ca o astfel de vreme este extrem de periculoasa pentru soferii prinsi in trafic, dar si pentru pietoni!

Priviti cu atentie granulele de gheata! Nu, nu este grindina! Particulele mari cat boabele de mazare s-au depus in urma unui fenomen extrem de rar, care a tulburat Bucurestiul in aceasta dimineata!De ce a aparut ploaia inghetata in Capitala, dar si in alte zone ale tarii?

Ne explică meteorologii: „Am avut temperaturi negative in Centrul, Sudul si Estul Romaniei si acest fenomen a aparut pe spatii restranse, in Transilvania si in Muntenia, in ultimele ore ale diminetii.”

Aproximativ o jumatate de ora a durat ploaia inghetata in Capitala. A fost, insa, suficient pentru ca asfaltul sa devina treptat patinoar natural. Tocmai de aceea, este bine sa nu circulati cu viteza si sa incetiniti treptat, mai mult cu frana de motor. Daca nu aveti cauciucuri de iarna, este bine sa stiti ca pe o astfel de vreme puteti fi amendat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.