Klaus Iohannis a facut prima vizita in afara tarii, in calitate de viitor sef al statului. A trecut Prutul, in Republica Moldova

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:25

Chiar daca nu a preluat, inca, mandatul de presedinte, Klaus Iohannis a facut prima vizita neoficiala, la Chisinau, cu doua zile inainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova.

Azi, in Republica Moldova, aseara, la Sibiu! La numai o zi dupa petrecerea organizata la Bucuresti pentru conducerea PNL, Klaus Iohannis a sarbatorit, de aceasta data, cu ai sai colegi de partid din teritoriu.

Invitatii au fost unul si unul: deputati, primari, consilieri locali si membri ai partidului. Peste 130 de persoane au venit, la ceas de seara, sa-l felicite pe noul presedinte.

Inainte de a gusta din preparatele pregatite pentru eveniment, Klaus Iohannis a tinut sa le spuna cateva cuvinte invitatilor.


Apoi, atmosfera s-a destins. Presedintele ales s-a intretinut cu ai sai colegi, a ciocnit un pahar de vin si, evident, a facut fotografii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

S-au servit bucate alese: pastrav tartar cu unt si toast. Presedintele ales le-a oferit celor prezenti cate un exemplar din cartea sa „Pas cu pas” si un autograf.

Nu l-a uitat nici pe bucatarul care i-a incantat cu bucate alese.

Klaus Iohannis va demisiona din functia de primar al Sibiului pe 2 decembrie. Ceremonia de preluare a mandatului de presedinte va avea loc pe 21 decembrie la Palatul Cotroceni.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.