Credea ca are un cheag de sange in nas! A INGHETAT cand a vazut ce i-a scos medicul dinauntru: "Nu simteai ca SE MISCA?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 10:30

Cazul de mai jos, petrecut in Marea Britanie, a socat echipa de medici a unui spital.

O tanara a apelat la ajutorul lor dupa ce a observat ca i s-a umflat nasul, crezand ca are inauntru un cheag de sange. Ea le-a povestit medicilor ca a fost in vacanta in Africa si ca, din nefericire, a avut un mic accident, cazand de pe motocicleta.

"M-am lovit la nas, a inceput sa imi curga sange. Nu i-am dat prea mare importanta atunci", povesteste fata. A realizat insa ca este ceva in neregula in momentul in care a simtit ca ceva se misca inauntru.



Dupa o scurta inspectie, doctorii i-au spus un lucru la care nu se astepta: tanara avea in interior o lipitoare, lunga de 7 centimetri, cu un corp foarte gros.

Medicii sunt de parere ca vietatea a ajuns in nas dupa ce fata a facut baie intr-un rau. A intrat inauntru, fiind de dimensiuni mici, dupa care s-a marit, hranindu-se cu sangele gazdei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.