HORROR. El e baietelul care are COARNE in frunte. Toti s-au CUTREMURAT cand l-au vazut: “Esti copilul DIAVOLULUI”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 16:40

Un baietel din Marea Britanie a trait un adevarat cosmar! S-a trezit peste noapte cu niste coarne in frunte.

Poate parea incredibil, insa este cat se poate de adevarat! George Ashman, un baietel in varsta de 5 ani, s-a nascut cu o pata inestetica pe frunte. Parintii l-au dus la medic pentru a vedea ce se poate face in cazul fiului lor. Specialistii le-au propus parintilor o medida care la inceput i-a infiorat pe bietii oameni.

Micutului George i-au fost implantate doua bile sub pielea de pe frunte.

Scopul acestei proceduri a fost de a-i intinde pielea pentru ca medicii sa-i poata inlatura cu succes pata de pe frunte. Excesul de piele a folosit pentru a putea inlocui pilea care i-a fost indepartata odata cu inlaturarea petei. Copilul a purtat bilele timp de 4 luni.

In acest timp, toti se periau de el cand in vedeau pe strada. Multi strigau dupa el ca ar fi copilul Diavolului si ca vine sfarsitul lumii.
Insa lui George Ashman nici ca i-a pasat! Pata i-a fost in cele din urma eliminata, iar bilele implantate au devenit doar o amintire.



 

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.