Ziua Nationala e un prilej pentru romani sa posteze pe internet fotografii cu tricolorul! IATA cateva IMAGINI INGENIOASE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 02:35

De la un simplu steag pana la poze complexe editate in programe sofisticate, internautii se intrec in imagini tricolore.

Si trebuie sa va spun ca unele sunt chiar reusite. Rosu, galben si albastru reprezinta combinatia cel mai des intalnita, astazi, pe retelele de socializare. Parca e concurs de creatie! De la cei mici, care reusesc sa creeze tricolorul din hartie creponata, pana la cei care imbina utilul cu placutul si fac tot soiul de mancaruri in care predomina culorile steagului national.

Spre exemplu, un chef care a reusit sa adauge si micul romanesc in aceasta combinatie.

Pe o farfurie a adunat 3 feluri de piure cu 3 feluri de sosuri, asezate langa un mic patrat. Ca sa ramanem in zona gastronomiei, altcineva a postat o fotografie cu tricolorul, pe care l-a creat din 3 fructe diferite: afine, lamai si zmeura. O alta fotografie arata o prajitura reusita colorata in nuantele tricolorului. Daca e la fel de delicioasa precum arata nu am reusit sa aflam.

O alta poza arata dimensiunea uriasa a unui tricolor creat cu ajutorul programelor de editare.

Rasaritul vazut din spatiu a format un superb tricolor. La fel ca cel din urmatoarea fotografie, realizata probabil dintr-un avion. Un alt rasarit care ne arata un imens tricolor. Cerul, soarele si marea sunt in prim planul acestei poze.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu puteau lipsi trandafirii din acest peisaj. Florile in cele 3 nuante alcatuiesc un tricolor cu un miros cu siguranta special.


Tricolorul poate fi regasit astazi si pe unghiile doamnelor mai curajoase care si-au facut o manichiura in ton cu ziua nationala.