Prin frig si ninsoare, romanii au dat mana cu mana si s-au adunat in Piata Constitutiei la Parada de Ziua Nationala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:26

Parada a fost impresionanta, chiar daca n-am mai vazut avioane sau elicoptere!

Parada de Ziua Nationala a Romaniei a început cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Traian Basescu si cu intonarea imnului national al Romaniei, pentru prima data, nu sub Arcul de Triumf, ci in Piata Constitutiei.

Prin ninsoarea deasa si frigul de afara, romanii adunati in Piata Constitutiei au intonat, in cor, Imnul National, cu drapelurile in mana. Tineri, batrani, femei si barbati deopotriva, cu totii imbracati cu haine groase si caciuli pe cap au admirat defilarea armatei romane in fata pentru prima data in fata Casei Poporului.

Peste 2.700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MAPN, MAI, SRI si SPP, au defilat in fata romanilor adunati la parada din Piata Constitutiei. Militarilor romani li s-au adaugat si detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La Parada, au participat si Premierul Romaniei, Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea si Ministrul Apararii, Mircea Dusa.


Momentul de defilare aeriana din parada militara, organizate cu ocazia Zilei Nationale în Piata Constitutiei din Bucuresti a fost anulat, din cauza vremii nefavorabile, potrivit organizatorilor. Ca urmare a vremii nefavorabile, niciuna dintre aeronave nu s-a ridicat de la sol, au precizat aceleasi surse.

La parada militara din Piata Constitutiei participa peste 2.700 de militari, cu peste 250 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP, iar militarilor români li s-au adaugat si detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.