Gabriela Cristea si Tavi Clonda au intins o HORA mare de ziua nationala a Romaniei! Uite ce frumos au dansat in platou alaturi de concurenti!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Sarbatoare mare la “Te vreau langa mine” de ziua nationala a Romaniei! Gabriela Cristea a jucat hora alaturi de Tavi Clonda si de concurenti.

Gabriela Cristea a sarbatorit romaneste in platoul" Te vreau langa mine" alaturi de Tavi Clonda Band, de concurenti si de publicul emisiunii. Show-ul a inceput cu o hora mare, get beget romaneasca la care s-au prins in joc si frumoasa prezentatoare cu iubitul ei. Cu acest prlej, Gabriela Cristea a tinut sa marturiseasca publicului ca este mandra ca s-a nascut in Romania. "Sun fericita ca sunt romanca, sunt mandra ca sunt romanca si va marturisesc ca niciodata, de cand ma stiu nu mi-am dorit nici macar o zi sa plec din tara mea", a declarat

Gabriela Cristea.

##VIDEO128124##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.