IMAGINI NEMAIVAZUTE! Ce se intampla cand o luare de ostatici scapa de sub control

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:27

Exista operatiuni de care si fortele de elita ale oricarei politii din lume se tem.

Barbatul pe care-l vedeti in imagini si a carui identitate nu v-o putem dezvalui din motive lesne de inteles s-a antrenat alaturi de serviciile secrete americane si italiene! Acum, ocupa o functie de comanda in fortele speciale ale Politiei Romane!

El a fost cel chemat sa rezolve prima luare de ostatici din Romania de dupa Revolutie! Fortele speciale ajung in cateva minute la interventie. Informatiile nu erau foarte clare.

Chiar daca a fost localizat de politisti, atacatorul n-are de gand sa se predea. Riposteaza ca o fiara cand mascatii incearca sa urce in pod!  Fortele de interventie recurg la o diversiune! Incearca sa-l convinga pe agresor ca vor intra prin acoperis!
„A fost greu pentru ca a trebuit sa introducem, sa cream o bresa in atacul sau si sa introducem un operator (membru al trupei de comando n.r.)

acolo, ca sa stabilim un asa-zis cap de pod si sa putem sa inundam (ocupam n.r.) spatiul. ”
, ne-a spus seful de operatiuni.

Dar, strategia nu pare sa functioneze! Agresorul respinge toate asalturile politistilor!  Ba, mai mult, ii sfideaza pe oamenii legii si le arata ca e hotarat sa mearga pana la capat! Politistii folosesc spray-uri lacrimogene, dar, acestea nu par sa aiba vreun efect asupra suspectului!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Politistii si-au atins obiectivul.

Atacatorul a parasit cateva secunde locul strategic de la intrarea in pod, asa ca mascatii pot sa urce.

Pana la urma, reuseste sa-l dezarmeze pe agresor si sa arunce arma colegilor sai! Priviti cu atentie aceste imagini! Se vede clar- lama cutitului s-a indoit cand a lovit vesta antiglont! Dezarmat, agresorul n-are nicio sansa in fata luptatorilor.
30 de minute a durat actiunea politistilor. Lor, insa, minutele li s-au parut ore!

A fost o operatiune pe muche de cutit.

Numai profesionalistul luptatorilor a facut ca ea sa nu se incheie cu o baie de sange! Dar, asa sunt cele mai multe dintre actiunile acestor luptatori, care pe langa faptul ca trebuie sa-si indeplineasca misiunea, mai trebuie sa se poarte cu manusi si cu infractorii. Pentru ca la noi n-au ajuns inca principiile politiei americane!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.