IMAGINI SAVUROASE! Ce fac doua ROMANCE care ajung intr-o camera de hotel in Egipt. Ai sa ramai MUT cand vei VEDEA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:29

Mare ti-e gradina, Doamne si...multi au loc in ea! Printre acestia sunt si doua tinere din Romania, care par sa fi calcat pentru prima oara intr-o camera de hotel din strainatate.

Imaginile sunt savuroase si au facut valva pe internet! Clipul a devenit viral in doar cateva ore. A ajuns la aproximativ 4 sute de mii de vizualizari.

O descriere ce cu siguranta nu o sa va lase impasibili.  Cele doua fete se afla intr-o camera de hotel din Egipt, dupa cum singure spun, dar, constatarile pe care le fac ne duc cu gandul ca sunt pentru prima data intr-un hotel.


Tanara care filmeaza totul cu telefonul mobil este atat de surprinsa de ceea ce vede, ca nici nu prea mai baga de seama ce vorbeste.

Evident ca o imprimanta n-ar avea ce sa caute in sifonier, ci este vorba despre un seif. O cutie metalica de valori, cu cifru, care se gaseste in aproape orice camera a unui hotel care isi respecta clientii, dar, tanara care filmeaza este, insa, mult prea entuziasmata de ceea ce vede.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iar „trecerea in revista” continua in acelasi stil! Aproape de final, tanara nu se poate abtine sa nu ne arate si privelistea „superba”, cu vedere catre ...avioane. In ciuda tuturor argumentelor logice, tanara chiar se considera norocoasa cu o astfel de panorama.

Dupa toate cele auzite si vazute, noi ne abtinem, sincer, sa mai spunem ceva.

Dar, tanara nu se lasa asa usor: vrea sa incheie apoteotic prezentarea!