Ea e cea mai DENATURATA MAMA. Te crucesti cand afli MOTIVUL HALUCINANT pentru care si-a MINTIT copiii ca are CANCER in faza terminala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:29

Claire Smith, o femeie in varsta de 37 de ani din Boston, Statele Unite, si-a mintit sotul, copiii si prietenii apropiati ca are cancer in faza terminala.

Motivul este unul cat se poate de halucinant! Femeia avea o relatie extraconjugala si nu stia cum sa faca sa dispara din viata familiei sale pentru a fi cu iubitul ei. Mama a patru copii, Claire Smith nu se intelesese niciodata bine cu fiica ei cea mare, care devenise de-acum adolescenta.

Insa dupa ce le-a spus membrilor familiei ca are cancer in faza terminala, fiica ei cea mare, Cheryl, in varsta de 16 ani, nu s-a mai dezlipit de langa mama ei.

In plus adolescenta a preluat toate sarcinile casnice si treburile gospodaresti pentru a o menaja pe mama ei, grav bolnava, chipurile.

Cea care a descoperit ca totul este o facatura a fost insasi fiica cea mare. Adolescenta s-a intrebat cum de mama ei se rade atat de des in cap daca are cancer. Parul ar fi trebuit sa-i cada cu totul, sa nu mai aiba pic de radacina in urma chimioterapiei.
Un alt lucru bizar era ca femeia lesina imediat cum copiii intrau pe usa cand se intorceau de la scoala. Parca era un facut!

Cel mai socant lucru era ca femeia pleca deseori noaptea de acasa motivand ca merge la spital pentru chimioterpie. Se intorcea acasa tocmai dimineata spunand ca s-a simtit rau si ca a trebuit sa ramana in spital peste noapte. De fapt, femeia ramanea peste noapte la amantul ei.


Totul a fost dat in vileag cand Cheryl Smith, fiica lui Claire, bolnava inchipuita, a sunat la spital pentru a se interesa de starea mamei sale. La inceput a crezut ca e o greseala, insa dupa ce facut mai multe sapaturi, adevarul a iesit la lumina. Mama ei s-a mutat cu amantul la scurt timp dupa ce familia a confruntat-o.

Claire Smith alaturi de sotul ei pe vremea cand erau un cuplu


Cheryl Smith, fiica cea mare a lui Claire, cea care a dat-o in vileag


Sursa
foto: mirror.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.