Profesoara de origine romana, UCISA cu sange rece in Emiratele Arabe Unite

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

O profesoara de origine romana a fost ucisa cu sange rece, intr-un mall din Emiratele Arabe Unite.

Femeia a sfarsit intr-o balta de sange, in toaleta complexului comercial, iar autoritatile au facut apel la oricine poate da informatii despre persoana suspecta. Ibolya Ryan, in varsta de 47 de ani, s-a nascut in Romania, unde a urmat si liceul.

Studiile universitare le-a urmat, apoi, in Ungaria. Femeia a lucrat in mai multe tari, pe pozitii importante, iar acum se afla in Emirate, unde era profesoara. Agentia de recrutare care a plasat-o in Abu Dhabi a confirmat si faptul ca Ibolya avea cetatenie americana si ca se afla acolo din septembrie, anul trecut.



Autoritatile au publicat o inregistrare video, in incercarea de a gasi persoana suspecta. In imagini se observa cum o persoana imbracata intr-o roba traditionala neagra, val imens si manusi. Ea este surprinsa de camere cum se plimba aparent linistita intr-un mall din Abu Dhabi. La un moment dat, ia un ziar si dispare pe un hol. Dupa o ora si jumatate, suspecta reapare in cadru in timp ce fuge catre un lift.
O femeie incearca sa o opreasca sa intre in ascensor, dar, nu reuseste.

Persoana suspecta dispare, apoi, pe iesirea mall-ului. Romanca a fost gasita fara suflare, in toaleta femeilor, unde erau multe pete de sange, iar anchetatorii vorbesc despre o adevarata lupta intre atacator si victima. Arma crimei, un cutit, a fost gasita in toaleta.

Din pacate, politia nu a reusit deocamdata sa-i dea de urma, dar, investigatiile continua, mai ales cu privire la mobilul aceste oribile crime.
Romanca spunea despre ea pe site-ul agentiei de recrutare cu ajutorul careia a plecat in Emirate ca este o fire pozitiva, deschisa, flexibila si ia fiecare provocare drept o eperienta de viata.

Ibolya era convinsa ca la finalul acestei experiente in Emirate va reusi nu numai sa invete cate ceva despre altii, cat mai ales despre ea.  Imediat dupa ce a aflat despre crima, tatal gemenilor, care divortase de Ibolya, a plecat catre Emirate sa isi recupereze copiii.
De mentionat este faptul ca, in urma cu doua luni, ambasada americana din Abu Dhabi a avertizat despre „o postare pe un site jihadist care incurajeaza atacuri asupra profesorilor la scoli americane si internationale din Orientul Mijlociu”.

Emiratele Arabe Unite, o federatie de sapte state, este un aliat al occidentalilor si face parte din coalitia condusa de Statele Unite impotriva gruparii Statul Islamic.
##VIDEO128319##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.